20 Ekim 2010 Çarşamba

Artık Yazmicam~~

~Başlarda hevesle yazıyordum.sonraları ihmal ettim ve en sonunda da bana göre olmadığını anladım:) Zaten bloglar arası gruplaşma var.Herkes kendi arkadaşına yada hediye kampanyası yapan kişilere yorum yazıyor.(Bana yorum bırakan istisna bloggerlar hariç tabiki:)) Ben fırsat bulup okudugum bloglara mutlaka yorum bırakıyorum.Benim yazdıklarım pek cazip gelmiyor demekki :) Neyse ben de bu alemden çekilirim dert değil:)
Belki başka bir gün başka bir isimle yeniden yazabilirim.Bugüne kadar bana yardımcı olan ve yorum bırakan beni takip eden herkese çok teşekkür ederim :))
Sizleri izlemeye devam edicem....

4 Hoş yorum:

chunlibeauty dedi ki...

ben blogumu acarken kimse izlemese bile günlük gibi tutarim diye dü$ünmü$tüm.. Halada ayni fikirdeyim takip etmeseler bile yazarim.. Bence sende birakma kendin icin yaz elbet okuyanlarda olur..

cecilia dedi ki...

tatlım neden öyle düşündün ki, kimsenin yorum yapıp yapması önemli değil, sen kendin için yazmalısın öncelikle, bu yazdıkların bir anı, bir not niteliğinde ve yorum gelmese de emin ol seni gerçekten izleyen, yazdıklarını okuyan insanlar vardır. Hem sen okuyosun ya yetmezmi, günün birinde geçen sene ne yazmışım, geçen ay ne yapmışım,iki yıl önce nerdeymişim demek için bile yazmalısın.

Keşke gitmesen, arada da olsa gelsen, seviyodum bloğunu, ne bilim ben çok üzülücem ama karar senin :( bir daha düşün...

pofiş♥ dedi ki...

ya hayır sakın kapatma neden kapatsın ki yorum bırakmazsa bırakmasın kmse bu senin günlüün;)

L@febesi dedi ki...

chunli,cecilia,pofiş yorumlarınız için teşekkür ederim.Ne bileyim sanki okundukça yorum aldıkça insan okundugunu bilip daha çok yazmak istiyor.Neticede bu tabiki benim günlüğüm kendim için yazmalıyım ama, zaten pek fırsat bulamıyorum gerekli özeni gösteremiyorum.galiba yoğun ve stresli günler geçirmemin de etkisiyle alınganlık yaptım.sizin için bir müddet daha devam edicem:))Aslında tüm yazdıklarımı silmeye içim elvermedi:)sizi seviyorum sağolun:)