5 Kasım 2010 Cuma

Pek bi hamaratım:)

Bu aralar yeğenime başladığım ikinci battaniyeyi örüyorum.Modelli olması için her ilmeği düzeltiyorum.Bunun başka  bi püf noktası yokmu ? Doğuma kadar yetişse bari :)

Cinsiyeti belli olmadığı için ,hem kız hem erkeğin kullanabileceği renkler seçtik.İlkini beyaz örmüştüm.Bu da sarı oldu.Ama benim gönlüm pembeden yana :) Kısmetse bayram ertesi öğreneceğiz.Kız olursa adı Ceren.Erkek olursa babası henüz düşünüyor isim belli değil :)
Bu cicilerde dayanamayıp aldığım body'ler.Ben çok sevdim , minnacıklar :)

Diğer cicileri başka zaman paylaşıcam biraz daha biriksinler :)

5 Hoş yorum:

cecilia dedi ki...

cnmm ne güzel örmüşsün ne güzel ciciler almışsın, yeğenin gerçekten çok şanslı. kızmı erkekmi bende meraklandım şimdi, sağlıklı olsunda hayırlısıyla..

Sevtap dedi ki...

Kız olsun erkek olsun yeterki sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun.İnşallah hayırlısı ile kucağınıza alırsınız.

L@febesi dedi ki...

Cecilia, sağol canım.elimden geldiğince yapıyorum işte elim pek yatkın değil ama :)Cinsiyeti öğrenince paylaşırım,ben çatlıcam artık meraktan :)

karabidikim, teşekkür ederim.Amin inşallah...

pofiş♥ dedi ki...

canım bu iple örmesi kolaymı bende pek beceremem ama kolaysa bende örmeliyim bundan çok seviyorum güle güle kullansın doğsunda ellerine sağlık:)

L@febesi dedi ki...

Aslında kolay çünkü düz örüyorsun ama o ponponları tek tek tutarak örmek gerekiyormuş modeli çıkaran o ponponların inci gibi sıralı olmasıymış.İpleri alırken orada bayan göstermişti.Bakarsın örebileceksen alırsın.Ama tabi sabır ve zaman lazım :)