7 Eylül 2009 Pazartesi

Siparişlerim geldi~~



Ayın 1 inde strawberryden aldığım ürünler süratli bir şekilde geldi.Tam 6 gün de elime ulaştı cumartesi,pazarı da saymazsak 4 günde gelmiş oluyor.Strawberry kendini aştı.İlk alışverişim tam 10 gün sonra ulaşmıştı hatta panik olmuştum.Paketleme,ambalaj hepsi çok güzel ,itinayla hazırlanıyor siparişler.Aldıklarımı yazmıştım fotoğraflarıyla kısaca anlatayım.

Shiesido derin temizleyici köpük: Baya büyük 100ml.bayılıyorum temizlemesine.
L'occitane el kremi : Seyahat boyu ama baya minik çıktı.Krem canavarı olarak 2 kullanımda bitiririm gibime geliyor.kokusu süper.
Benefit Valley of the Stars Mini Yanardönerli Set : Bu da minnacıkmış ,2 göz farı kullanabileceğim renklerde,1 adet gloss,2 adet aydınlatıcı ,baya revaçta bir ürün en azından denemiş olurum.
Hediye ettikleri pretty marka palet de umduğumdan küçükmüş ama çantamda bulundurabilirim o yüzden sevdim fakat far renkleri pek iç açıcı değil rujları güzel ama..
işte bu kadar ,ben gidip cicilerimi biraz daha kurcalayım :)

Not: Alışveriş yapmak isteyenler hiç tereddüt etmesin gerçekten birebir orjinal ürünler.Hatta shiesidonun son kullanma tarihi nisan 2013.Bazı arkadaşlar tarihi geçmiş ürünler olduğundan şikayetçiydi,belirteyim dedim..




2 Hoş yorum:

madammoda dedi ki...

Valla benim yine alisveris istahimi kabartiyorsun, Ozz eve almayacak bak yakinda :))

L@febesi dedi ki...

:)doğru söylüyorsun.Benimde kabaran alışveriş iştahımın marifetleri bunlar.Ama uzunca bir süre bişey almak yok.Tut kendini canım,evsiz kalmanı istemem :))